Koti Suosittelen

Suosittelen

Oletko suunnittelemassa matkaa Espanjaan? Tältä sivulta löydät kahden suosittelemani blogin tiedot, joista löydät mielenkiintoisia artikkeleita Espanjasta, sekä Espanja.com sivut, joista löytyy laajasti tietoa Espanjasta.

Etsitkö loma-asuntoa tai haluatko vuokrata asunnon pidemmäksi aikaa? Tarvitsetko pyörätuolia tai lastenrattaita lomallasi? Tältä sivulta löydät myös tiedot kahdesta luotettavasta yrityksestä, jotka voivat auttaa sinua, jotta oleskelustasi Espanjassa tulisi mahdollisimman onnistunut.

 

  • Ansku Bcn – blogin kirjoitukset Barcelonasta                                                                   

–  Nähtävyydet

–  Tapahtumat

 

10 x Baskimaa

–  Tarunhohtoinen Alhambra

 

– Nettimedia – Asuntoja, elämää ja ajankohtaista Espanjasta


Tarvitsetko lomallasi pyörätuolia, lastenrattaita tai vaikka rantatuolia? Voit vuokrata nämä kaikki ja paljon muita tavaroita Push & Go yhtiöltä. He tuovat kätevästi tavarat hotelliisi tai jos oleskelet pidempään Aurinkorannikolla, voit myös vuokrata tavaroita pidempi aikaiseen käyttöön ottamalla heihin yhteyttä.

Push & Go – Holiday Hires

 

Koti Auringossa yritys tarjoaa asiakkailleen asuntoja lomasi ajaksi tai pitkä aikaiseen vuokraukseen. Yrityksen sivuilta löytyy myös myytäviä kohteita. Suosittelen myös tutustumaan sivujen artikkeleihin, joista löytyy paljon hyödyllistä tietoa Espanjassa oleskeluun.

Koti Auringossa – Real Estate

 

 

UA-96046968-1