Koti Kirjoittaja

Kirjoittaja

Annika / 35 / Espanja, Málaga

 

Kiitos kun tulit vilkaisemaan kuka tätä Hullabaloota blogia kirjoittaa.

Olen 2- vuotiaan pojan äiti ja espanjalaisen miehen vaimo. Perheeseemme kuuluu myös kaksi ranskan bulldogia.

Espanjassa olen asunut yli kymmenen vuotta, ja vaikka Suomea ja perhettä onkin aina ikävä, silti tunnen että kotini on Espanjassa.

Työkseni teen vastaanottovirkailijan tehtäviä hotellissa Benalmádenassa jo kahdeksatta vuotta.  Koska työnkuvaani kuuluu  asiakkaiden palvelu monta eri kieltä käyttäen, vapaa-ajalla tykkään rentoutua luonnossa. Teemmekin perheeni kanssa paljon retkiä luontoon, ja aina kuin on vain mahdollista, etsimme uusia vierailukohteita Andalucían kauniista kylistä ja maaseudulta, joista kerron mielelläni täällä blogissa.

Innostun nopeasti uusista asioista, rakastan luontoa, erityisesti Suomen metsiä ja järviä. Haluaisin oppia enemmän sisustamisesta ja arvostan kovasti kädentaitoja. Lapseni opettaa minua joka päivä olemaan parempi äiti ja kasvattaja. Mieheni taas opettaa minua ottamaan asiat hieman rennommin.  Minä yritän pitää tätä jokapäiväistä hulabaloota hieman järjestyksessä.

Blogia aloin kirjoittamaan, kun huomasin että sain paljon apua moniin asioihin muiden kirjoituksista, ja suomalaisten kirjoituksia luettaessa tuntuu, että olisin lähempänä kotimaata, vaikka asunkin ulkomailla. Ystävät ja tuttavat taas monesti pyytävät kertomaan, miten esimerkiksi lapsiperheen arki sujuu Espanjassa, joten ajattelin että olisi kätevää kirjoittaa blogia ja kertoa hieman kuulumisiani ja jakaa kokemuksiani täältä kaikille.

 

UA-96046968-1